Zon, zee, strand en corona

Gelukkig ziet het ernaar uit dat we deze zomer op vakantie kunnen. Je zult een vaccinatiepaspoort bij je moeten dragen of een corona test laten doen. Dit ga je vooraf doen. De coronatest afspraak online maken gaat eenvoudig. Online vind je de volledige informatie die je nodig hebt. Maar je zult er alles voor over hebben om weer heerlijk naar de zonnige landen te kunnen gaan.

Op vakantie en corona

Veel landen stellen een negatieve corona test verplicht en zonder kom je het land niet in. Om aan te tonen dat je het virus niet hebt ben je verplicht kort voor je vertrek een corona test te laten afnemen. Dit is de zogenaamde PCR-test (polymerase chain reactiontest). Maar zoals ik al vertelde verdiep je er even in hoe en wanneer je een coronatest doen moet voor vakantie, waar je een corona test kunt laten doen, wat de kosten zijn en voor welke landen het nodig is. Op vakantie is gelukkig weer mogelijk ondanks de corona regels het ons niet altijd makkelijk maken.

De zomervakantie begint binnenkort

Wel of niet naar het buitenland? De zomervakantie begint binnenkort. Ga je met de auto op vakantie dan mag je als gezin overal reizen. Met vreemden in een auto mag niet of met mondkapjes op. Dat is wel in elk land verschillend. Mondkapjes moet je zeker meenemen op reis en dat je afstand moet houden waar dat mogelijk is spreekt voor zich. Gebruik je gezonde verstand en bezoek geen drukke plekken. Blijf zoveel mogelijk als gezin bij elkaar en ga niet te veel met vreemden om. Dat klinkt ongezellig, maar is wel zo veilig en het gemakkelijkst te onthouden.

FFP2 maskers als beste getest

Goedkope FFP2 maskers kopen, gecertificeerd en comfortabele? FFP2 maskers zijn als beste getest. FFP2 mondmasker of een FFP2 KN95 maskers zijn medische mondkapjes met de op één na beste filtercapaciteit van de FFP reeks. Een filtercapaciteit van minimaal 95%. Het ffp2 masker bestellen doe je simpel online.