Voor welke camper vakantie ga jij?

Ga je voor een camper huren Zweden of toch liever voor een camper huren Portugal. Het zijn twee heel verschillende landen die beiden een mooie natuur hebben, fijne cultuur en lekker eten. Er is een verschil in temperatuur waardoor je van te voren moet nadenken over wat je wil. Wanneer je dit weet is de keuze makkelijker gemaakt. Beiden landen zijn in ieder geval makkelijk te doen met een camper. Hierdoor kan je zonder problemen je eigen tijd indelen en het land bezichtigen. Daarbij heb je ook nog eens alles dichtbij waardoor je overal kan stoppen. 

Zweden, het land met de mooie natuur

Zweden is een prachtig land, voornamelijk door de natuur. Zo heeft het heel veel bergen die er net zo uitzien zoals in films. Daarbij heb je ook nog allerlei bijzondere activiteiten die je er kan doen, één van de vele redenen waarom mensen er naar toe gaan. Het is er adembenemend en je kan er van alles vinden. Zo zijn er genoeg grote steden die je kan bezichtigen maar juist met een camper heb je de mogelijkheid om de parels van dit land te kunnen vinden. Plan van te voren een mooie route met alle must have plekken die je wil zien. 

Portugal, het land met de mooiste stranden

Dan is er ook nog Portugal, totaal anders dan Zweden maar ook zo mooi. Het is er veel warmer en je zal er een ander soort toerisme tegenkomen dan in Zweden. Ook in Portugal heb je veel verschillende keuzes. Zo zijn er de grote steden zoals Porto en Lissabon, maar ook de Algarve die je een keer gezien moet hebben. Met de camper kan je zelf een route maken met de plekken die je wil bezichtigen. Op deze manier kan je het land eens van verschillende kanten zien.