Verbandtrommel kopen doe je vanaf nu hier

logoGoedemiddag beste lezers. Leuk dat jullie mijn blogpagina gevonden hebben. Zoals ju kunt zien schrijf ik over alles wat met vakanties te maken heeft. Of dit nu het geven van een goede vakantielocatie is of een truc hoe jij de vakantie door kunt komen, alles komt aan bod hier. Zo was ik laatst weer op vakantie geweest, ik ben wezen backpacken. Natuurlijk moet je hier een hoop voor hebben. Maar gelukkig was dit niet mijn eerste keer, dus ik wist precies wat ik moest halen. Een belangrijk item dat ik altijd meeneem is een EHBO-trommel. Een verbandtrommel kopen is dan ook iets wat ik altijd ver van te voren doe. Wanneer je dan tijdens je vakantie een wond hebt of als je in het bos iets oploopt kun je dit gelijk behandelen. Zelf koop ik deze altijd via shopvoorgezondheid.nl. Vooral ook omdat ze meerdere producten hebben omtrent gezondheid. Zo kan ik alles dus via één site bestellen.

svgh-care-family-02

Wat zit er allemaal in een verbandtrommel

svg-producten-38361Een verbandtrommel kopen is dus iets wat je altijd moet doen als je gaat backpacken. Op deze manier ben je er dus 100% van verzekerd dat je de juiste items hebt om wondjes te verzorgen. Zo hoef je dus niet naar een EHBO-post. Nee, je maakt de wond schoon, doet er verband omheen en je kunt weer doorgaan. Zo heb ik dus al meerdere malen gebruik moeten maken van een tekentang, deze zit namelijk ook altijd in de trommel. Omdat ik een travel trommel heb is deze eenvoudig mee te nemen. Zoals ik al zei heeft Shop voor Gezondheid meerdere opties wat betreft de EHBO kits. Dus ga jij binnenkort ook op reis, kijk eerst even wat ze hebben.