Varen én overnachten over de Friese meren? Huur een volledig uitgeruste boot

Bootverhuur Friesland

Voor veel mensen gaat er niets boven een vaarvakantie. Op een boot ervaar je namelijk gevoelens van onafhankelijkheid, vrijheid en saamhorigheid. Verder bieden vaarvakanties een prachtige afwisseling. Elke dag zie je namelijk nieuwe dingen en iedere nacht zou je op een ander plekje kunnen doorbrengen. Als je een vaarvakantie in Nederland wilt houden, dan is het zeker aan te raden dit in Friesland te doen. Natuurlijk kun je een eigen boot daarvoor gebruiken, maar gebruikmaken van bootverhuur is Friesland is misschien nog wel een betere optie, zeker als je het laagdrempelig wilt houden en deze vorm van vakantie vieren gewoon eens wilt uitproberen. Als je overigens waarde hecht aan genoeg comfort op de boot, dan is het een aanbeveling waard om een boot te huren die op deze wens aansluit. Een boot waarop een kleine (vakantie)woning is verwerkt spreekt wat dat betreft echt tot de verbeelding. Her en der wordt dit ook wel een tiny houseboat genoemd.

Bootverhuur Friesland

Om deze redenen huur je een tiny house als boot

Het huren van een tiny houseboat bij een specialist in bootverhuur in Friesland is een actie waar je om de volgende redenen geen spijt van zult krijgen:

• Je beleeft de vrijheid van een vaarvakantie, terwijl je toch de luxe hebt die je thuis ook gewend bent.

• In een tiny houseboat zit natuurlijk een keukentje verwerkt. Zo hoef je niet per se elke dag in een restaurant te eten.

• Deze boot heeft normaliter ook een badkamer, dus er is alle gelegenheid voor persoonlijke verzorging.

• Geen ervaring met varen? Geen zorgen, je kunt een tiny houseboat ook huren als stil liggende boot.

• Deze boot beschikt normaal gesproken over zowel een boegschroef als een hekschroef.