Tip: Bed and breakfast watertoren

Een paar keer per jaar trekken mijn zus en ik erop uit om een weekend weg te gaan. Ooit willen wij een keer naar Bed and breakfast watertoren gaan. Voor een tijd terug waren wij hier, in de omgeving, aan het fietsen en toen hebben wij hier wat gegeten en gedronken. Het is hier namelijk mogelijk om te genieten van een lekker diner, maar ook gewoon een kopje koffie drinken behoren tot de mogelijkheden. De omgeving waar deze toren staat is bijzonder mooi. Zo kan je je hier goed vermaken om te gaan wandelen, maar ook vissen in de grote vijver is een optie.   

Wij kunnen niet wachten

Toen wij op de bewuste dag bij de Bed and breakfast watertoren aankwamen zagen wij dat er flink aan verbouwd werd. Bij navraag kregen wij te horen wat de bedoeling hiervan was. Wel jammer omdat wij juist op zoek waren om ergens te kunnen overnachten, maar daar moeten wij nog even mee wachten. 

De sfeer en de bijzondere mooie omgeving maken dit restaurant alleen maar aantrekkelijker om hier ene keer een nachtje te slapen. Daarom kregen wij de tip mee om hun Facebook pagina goed in de gaten te houden. Hier staan precies alle ontwikkelingen op van de verbouwing.