Strandballen bedrukken met je eigen ontwerp!

Je kan tegenwoordig je Strandballen bedrukken ik ben dit tegen gekomen op het strand in zeeland. tegenwoordig zie vaak dat bedrijven spullen willen bedrukken dit doen ze voor het marketing aspect. dit komt omdat je bedrukte spullen lekker makkelijk kan weggeven en dan staat de naam van het bedrijf ook weer op nieuwe plekken. Plus een ander voordeel is dat het een goedkope manier van marketing is. Maar hoe ik op het idee ben gekomen om hier wat over te schrijven ging als volgt. Ik zat samen met wat vriendinnen wat te drinken bij een café aan het strand, en we zagen een paar leuke strandballen voorbij vliegen. Er lande toevallig eentje naast ons, die was heel erg leuk bedrukt vonden ik en mijn vriendinnen. Hierdoor vroegen we ons dus af wat er precies op stond het bleek een bedrijf te zijn.

Zelf laten bedrukken!

Ik vroeg me dus af wat nou als je zelf Strandballen wil bedrukken, als je als bedrijf dit lijkt me heel slim omdat kleine kindjes die dan mee naar huis nemen. Zo wordt de naam toch meer verspreid. het bedrijf wordt beter bekend gemaakt en het ziet er ook nog eens heel leuk uit. Want zo hebben de kleintjes er weer een leuk speeltje bij. je kan zelf je logo kiezen wat je er op wil hebben en zo kan je ook ook nog eens kiezen welke kleur en ontwerp de bal wordt. Heel gaaf idee dus!

IT1627_04A_P