Schiphol parkeren

Wil je het eens uitproberen? Parkeren bij Schiphol? Wat een goed idee, parkeren bij Schiphol is namelijk erg gemakkelijk en betrouwbaar. Maar waar moet je allemaal opletten? En hoe weet je of je de juiste aanbieder kiest? Daar gaan wij je een handje bij helpen.

 

Untitled-3Tips voor het kiezen

Als je opzoekt bent naar een parkeergelegenheid rondom Schiphol dan moet jij jezelf een paar vragen stellen. Hoelang gaat je auto daar staan? Dit is de belangrijkste vraag want je wilt natuurlijk niet dat je dit verkeerd invult en je onverwachte kosten krijgt. Wil je dat je auto overdekt staat of mag je auto ook buiten staan? Dit ligt aan wat jij het liefst hebt, binnen of buiten. Wil je valet parking of ga je voor de shuttle service? Of je auto voor je wordt weg gezet of dat je nog een stukje met de pendelbus moet is nog wel een verschil en ook in prijs. Hoever van Schiphol wil je zitten? 2 minuten met een pendelbus of 7 minuten is nogal een verschil. Heb je al deze vragen voor jezelf beantwoord? Dan kun je aan de slag met het zoeken van een parkeergelegenheid die bij jou past. schiphol parkeren

 

Op onze site hebben we alle aanbieders rondom Schiphol voor jou op een rijtje gezet, dus neem snel een kijkje en hopelijk vind je de aanbieder die bij jou past !