Samen met mijn verloofde een weekend genoten in Venlo

groepsuitje high-tea1 logo_topSamen met mijn verloofde zijn wij een heerlijk weekendje naar Venlo geweest. Dankzij IetsDoenOfferte.nl hebben we de dingen die we daar wilden doen kunnen organiseren. We hebben workshops gevolgd en gegeten in de lekkerste restaurantjes in Venlo. We hebben allebei een erg drukke tijd gehad en hebben elkaar weinig gezien, dus we waren toe aan een weekendje samen.

Workshop tapas maken

Mijn verloofde is net zoals ik dol op tapas. Onze eerste date was ook in een tapasrestaurant, dus met tapas eten komen er altijd speciale herinneringen naar boven. Alleen we hadden ze zelf nog nooit gemaakt, dit was daarom de perfecte workshop voor ons. De Workshop was in een klein en gezellig restaurantje en we hadden een spontane kok die de workshop gaf. De uitleg die de kok gaf over de tapas leek wel een cabaretvoorstelling. Wat hebben we gelachen met z’n tweetjes. In het restaurant was een tafeltje opgedekt waar we de tapas konden eten die we tijdens de workshop gemaakt hadden. We zaten in een knus en romantisch hoekje. Met een heerlijk glas wijn hebben we genoten van onze zelf gemaakte tapas.

We hebben erg leuke dingen gedaan tijdens ons weekendje weg. Ook zaten we in een prachtig hotel. De workshop tapas maken was het hoogtepunt!