Samen bouwen aan een klein dorp

Ben je iemand die graag de hele dag bezig is met kleine speelgoed en vind je het enorm leuk om ooit een keer een mini boerderij te bouwen. Dan wil je ook dieren bijvoorbeeld de schleich paarden, koeien, honden en katten hebben. Want dat er allemaal bij een boerderij. Daarbij is het ook zo dat je graag een huis, schuur en andere gebouwen hebt staan. Dat is wel zo handig als je dit serieus gaat doen. Want half werk is geen werk zeggen ze wel eens. Maar helemaal als je het leuk vindt om zelf allemaal kleine dingen maken en zo bijvoorbeeld een minidorp of zoals eerder genoemd een boerderij. Met de speelgoed van schleich komt het dan wel goed. Het werk van Schleich is dat het typerend klein poppetjes zijn. Zo heb je ze in een vorm van dieren. Maar er is ook een collectie van de smurfen. Daarbij heb je bijvoorbeeld allemaal verschillende edities.

Er zijn ook meer dieren te vinden

Naast dat je bijvoorbeeld een olifant hebt en/of andere dieren heeft schleich boerderijdieren met dieren schleich paarden, honden etc. Dus daarmee heb je vaker dat je een aantal konijnen, maar daar hoort natuurlijk ook een konijnenhok bij. Zo zorg dat je steeds meer stukjes bij elkaar krijgt en zo jouw collectie en tentoonstelling krijgt. Daarmee laat je collectie uitbreiden. Daarnaast kan je allemaal voetbal edities uit de laatste jaren kopen. Maar er zijn ook klassieke smurfen met vooral de bekende namen. Denk maar aan een smurfin, brilsmurf, grote smurf, gargamel en zijn kat. Zo kan je met alles bij elkaar een heel smurfendorp bouwen. Daarnaast kan je ook denken aan andere schleich figuren. Zo heb je bijvoorbeeld ook nog de bayala. Waarbij je allemaal elfen, gebouwen en meer van deze bekende figuren kan kopen en zo ook daarmee een dorp mee bouwen.  Zo zorg je ervoor dat je daadwerkelijk wat leuks kan bouwen.

Zorgen dat je compleet bent

Met alles van Schleich boerderijdieren kan jij natuurlijk bouwen met schleich paarden, honden, koeien, eenden etc. Waarbij het natuurlijk belangrijk is dat je zoveel mogelijk hebt in huis. Want kinderen vinden daarmee erg leuk om mee te spelen en leren zo al kennis met dieren te krijgen. Want misschien zitten ze vaak bij jullie binnen, maar kan het kind toch met het spelen met de boerderijdieren ervoor zorgen dat je zijn interesse legt naar dieren zoals paarden, honden, katten, vissen, eenden, ganzen en meer. Daarmee zorg je er in feite voor dat ze daarmee leren om te gaan en dat ze de natuur respecteren natuurlijk. Daarbij is het ook zo dat het leuk speelgoed materiaal is dat schleich. Het is vooral voor kinderen van 3 jaar tot en met 8 jaar ongeveer.