Safari tent Veluwe, leuk voor het hele gezin

Safari tent veluwe

De Safari tent Veluwe is geschikt voor het hele gezin, omdat je deze mooie tent zelfs kunt reserveren voor maar liefst zeven personen. Met het hele gezin op vakantie gaan is natuurlijk super leuk, maar dit kost ook erg veel geld en soms is een nachtje weggaan ook ontzettend leuk en minder duur. Dit kun je ook een keer in het weekend doen wanneer het geen vakantie is. De tent is dus geschikt voor een groot gezin, maar hij is er ook voor 4 personen. Dus mocht je minder ruimte nodig hebben dan is dat ook zeker mogelijk. Er is in ieder geval genoeg ruimte om te slapen, spelletjes te spelen en de kinderen kunnen ook heerlijk buiten spelen omdat het op de Veluwe is natuurlijk. 

Safari tent veluwe

De tent en activiteiten

De Safaritent Veluwe is dus te boeken voor grote gezinnen of grote groepen. Je kunt natuurlijk ook met collega’s of vrienden gaan. Als je een nachtje slaapt in zo’n tent midden in de natuur is het super leuk om lekker te gaan wandelen in de natuur. Je kunt dat bijvoorbeeld ene lekker picknick meenemen voor onderweg. De kinderen kunnen ook lekker rondrennen of een hut bouwen met stokken in de buurt van de tent en zo kunnen de ouders lekker relaxen. ’S Avonds is het hartstikke leuk om spelletjes te spelen met z’n allen en nog even in het donker te kijken in het bos. Er is genoeg te bedenken om te doen met iedereen. 

Een onvergetelijk nachtje weg boeken

Mocht je nou denken dat dit helemaal wat voor jou en je gezin, collega’s of vrienden is, dan kan je eens kijken op de website. Hier kun je de verschillende tenten en mogelijkheden bekijken. Ook kun je natuurlijk zien wanneer er nog plek vrij is om te reserveren. En uiteraard kun je ook contact opnemen voor al je vragen.