Parkeren vliegveld Eindhoven

logo-quickparking1Eindhoven Airport is het op één na grootste vliegveld van Nederland. Dit komt als een verassing tot veel mensen. Per jaar vertrekken er ongeveer 3 miljoen vakantiegangers en reizigers vanaf dit vliegveld. Het vliegveld haar en terminals zijn uitgegroeid tot een ruimte die wel tot 5 miljoen mensen aan capaciteit kan opvangen. Vanwege deze uitbreiding van het vliegveld moesten er ook meer parkeergelegenheden aangeboden worden. Er zijn een groot aantal parkeerplekken aangelegd voor dit doel.

38_logo-eazzypark11-150x150

De groei van een vliegveld heeft ook negatieve invloeden op de parkeerervaring van vakantiegangers. Omdat er zoveel mensen vertrekken vanaf dit vliegveld, is er een grote kans dat de parkeerplekken nog steeds vol raken. Het vliegveld maakt hier volop gebruik van en gooit de prijzen van de parkeerplekken flink omhoog. Wij nemen aan dat u deze euro’s het liefst bewaart of op vakantie uit geeft.

29_parkflyp600-150x150

Gelukkig zijn er veel diverse parkeeraanbieders die voor veel scherpere prijzen u een parkeerplek aanbieden. Ook zijn bij de meeste parkeeraanbieders deze parkeervelden of garages nog beveiligd ook! U kunt hier al vanaf 3 euro per dag uw auto kwijt en bespaart zo flink!

Op deze site vind u een breed overzicht aan parkeeraanbieders rondom Eindhoven Airport en kunt u gemakkelijk en snel vergelijken welke voor u het beste is.