Parkeren Schiphol P3

dghParkeren Schiphol P3

 

Hoera, je hebt je vakantiebestemming gekozen en een vlucht geboekt die helemaal bij jou past. Tegen een aantrekkelijk tarief en met vertrek- en aankomsttijden die je niet tegenstaan. Komt ineens de vraag naar voren hoe je naar het vliegveld gaat. Brengt iemand je, wordt je weer opgehaald? Openbaar vervoer naar onze nationale luchthaven is goed geregeld en heus niet duur. Taxibedrijven voeren speciale ritten vanuit het hele land uit richting vertrekhal en weer terug nadat je onder de poort ‘niets aan te geven’ voet op eigen bodem hebt gezet. Maar toch, het is toch het allerfijnst als je helemaal de regie in eigen hand hebt. Dat je je voordeur vergrendelt op het moment van vertrek van huis en dat je niet hoeft te wachten of te haasten om aansluiting te vinden.

Parkeren Schiphol P3: lang parkeren.
Je rijdt heerlijk volledig onder eigen regie naar de duidelijk bewegwijzerde parkeerplaats. Gaat het terrein op, dropt je bagage en eventueel medepassagiers. Vervolgens ga je zoeken naar een leeg plekje. Tref je het, dan is het niet vreselijk ver vanaf waar je begon. Tref je het iets minder, ook niet getreurd; vér lopen is het nooit!

Bagage in de bus, allemaal instappen en hupsakee op weg naar de vertrekhal die jij moet hebben. Je reis is goed begonnen en dat geeft een goed gevoel. En dat goede gevoel wordt helemaal compleet bij terugkeer; precies op dat moment dat jou het beste uitkomt kan je weer P3 verlaten om in eigen regie huiswaarts te rijden.