Op naar dit vakantiepark in Limburg

Voor een perfecte vakantie met alles erop en eraan hoef je niet het vliegtuig te pakken. Met de auto kom je namelijk een heel eind, bijvoorbeeld wanneer je naar Limburg gaat. Hier vind je een prachtige omgeving, een heerlijke bourgondische leefstijl en genoeg activiteiten voor het hele gezin. Wel wil je natuurlijk zeker weten dat je het juiste vakantiepark treft, zodat je geen vervelende verrassingen treft bij aankomst. Een voorbeeld van zo’n camping is De Leistert. Dit Vakantiepark in Limburg is niet voor niets een vijfsterrencamping. Wij leggen even uit waarom.

Maak kennis met De Leistert

De ene camping is de andere niet. Zo is spreken de primaire zaken als schone faciliteiten, goede sanitaire voorzieningen en voldoende eetgelegenheden natuurlijk voor zich. Het is net dat beetje extra wat een camping tot een vijfsterrencamping maakt. Neem nou de verschillende manieren om te overnachten. Wat heeft jouw voorkeur? Slapen in je eigen tentje? Of pak jij liever je koffer uit in een luxe ingerichte tent met heerlijke opgemaakte bedden? Gaat de hele familie mee? Misschien is dan een lodge of bungalow een goede optie. Hier is genoeg ruimte voor de kinderen om gezellig te kunnen spelen, terwijl jullie op je eigen terras toekijken. Dan hebben we het nog niet eens gehad over alle activiteiten die deze camping biedt. De kinderen hebben aan een weekje waarschijnlijk niet genoeg om alles te ontdekken. Sportievelingen kunnen helemaal losgaan op de fietscrossbaan, de bowlingbaan of in de indoor klimhal. Waterratten komen waarschijnlijk het prachtige subtropische zwembad niet uit en creatieve kinderen knutselen zich suf in het klushuis. Intussen staat het recreatieteam klaar om een feestje te bouwen. Eet nog een frietje bij het cafetaria en jullie hebben weer een geslaagde vakantiedag gehad.

Alvast een kijkje nemen?

Wij begrijpen wel dat je eerst graag een volledig beeld wilt hebben van het vakantiepark, voordat je je vakantie boekt. Daarom kun je online vast een kijkje nemen. Veel voorpret alvast!