Onze vakantie gevonden via www.duinhofholidays.nl

banner-180x215-1 (1)Onze vakantie gevonden via www.duinhofholidays.nl

Een vakantie met het hele gezin konden we zeer zeker erg goed gebruiken. We hadden een hele intense en heftige periode achter de rug en dit wilden we het liefste even goed achter ons laten. We besloten daarom om op zoek te gaan naar een plek in Nederland waar we er echt even uit konden zijn. We wonen in het oosten van het land maar zijn allemaal erg gek op de kust en daarom ben ik op zoek gegaan naar een vakantieverblijf nabij zeeland. Uiteindelijk ben ik dan uitgekomen op de website van www.duinhofholidays.nl. Hier trof ik al heel snel informatie aan over een mogelijke vakantie die mij echt ontzettend aansprak. Omdat we tegenwoordig allemaal volwassen zijn besloot ik dit, als moeder van het gezin, in de groep te gooien. Mijn oudste zoon had ook een optie gevonden maar uiteindelijk kozen we unaniem voor een vakantie bij www.duinhofholidays.nl. Inmiddels ben ik de koffers aan het inpakken want morgenochend zullen we vertrekken. Het worden een klein aantal uurtjes in de auto maar omdat onze zoon en dochter samen in de eigen auto gaan hebben we niet langer de sfeer in de auto die we vroeger hadden wanneer we op vakantie gingen. Ik ben erg benieuwd naar onze vakantie bij www.duinhofholidays.nl maar ik kan me niet voorstellen dat we het er niet naar onze zin zullen gaan hebben, ik kijk er echt enorm naar uit.