Met wie wil jij weer eens een dagje sauna gaan plannen?

Sauna

Ga jij ook zo graag naar de sauna? Maak er een goede gewoonte van om met enige regelmaat de sauna te bezoeken. Het doet je lichaam en geest goed! Thermen Nijmegen is de plek bij uitstek om een heerlijke verwendag te plannen. Wie neem je mee? Het bezoek aan de sauna kun je uitbreiden met een massage bijvoorbeeld of een bezoek aan de beauty afdeling. Er zijn veel combinaties te maken, kijk voor leuke arrangementen op de website, ook de prijs vind je er. Wellicht kun je gebruik maken van een van de aanbiedingen die op het moment van jouw reservering gelden. De aanbiedingen kun je op de website vinden en met deze korting zal je verwendag nog meer ontspannen aanvoelen. Je krijgt hetzelfde voor minder geld en dat is toch leuk meegenomen, kun je over een poosje nog een keer extra gaan!

Relax

Sauna aanbiedingen

Om van de aanbiedingen bij Thermen Nijmegen te kunnen profiteren dien je de website in de gaten te houden. Dat zal voor jou geen enkel probleem zijn, want de website is de moeite waard om te bezoeken en nog belangrijker, zij geeft je veel informatie. Ben je toch nog bang om iets te missen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en je weet zeker dat je niets mist van alles wat betrekking heeft op Thermen Nijmegen.

Arrangementen

Sauna en meer…

Of je nu kiest voor een bezoek aan de sauna of aan de massage afdeling, bij Thermen Nijmegen ben je in goede handen. De ervaren medewerkers weten wat de gasten nodig hebben en spelen daar op in. Wil je graag weten wat je precies te wachten staat als je voor de eerste keer voor de sauna of een andere verwennerij kiest, doe de rondleiding op de website en kijk je ogen uit naar de mogelijkheden en de mooie accommodaties. De website toont je tevens hoe je moet reserveren, wat je kunt vinden in de webshop (mooi ontworpen en fraai verpakte cadeaubonnen bijvoorbeeld) en wat de arrangementen inhouden. Ook aanbiedingen vind je er terug. Profiteer ervan en neem je vrienden of vriendinnen mee!