Met de Promotiecode Schiphol Smart Parking is het goedkoop parkeren

promotiecode schiphol smart parking

Maak net als ik ook gebruik van een Promotiecode Schiphol Smart Parking en parkeer je auto extra voordelig als je op vakantie gaat! Wat een oplossing is dat Smart Parking van Schiphol, zeg. Ik ging lekker met mijn vriendin een weekje naar het altijd zonnige Ibiza. Even lekker uitwaaien, bijkomen van een druk en tumultueus jaar en de spreekwoordelijke batterij weer opladen. Je kent het wel. Dus ik belde mijn ouders op of ze mij en mijn vriendin even konden afzetten op Schiphol. Ze konden de hele week, maar uitgerekend de dag dat wij vlogen natuurlijk niet. Oke, geen probleem. Schoonouders gebeld en vrienden geappt. Geen succes. Goed, dan maar zelf rijden met de auto en P3 Lang Parkeren. Althans, dat dacht ik. Een zoektocht op het internet naar voordelige manieren van parkeren leverde mij al snel een Promotiecode Schiphol Smart Parking op, waarmee ik gedurende mijn hele vakantie goedkoop kon parkeren op de luchthaven.

goedkoop parkeren

Mijn Smart Parking ervaring

Toegegeven, ik was er in eerste instantie wat sceptisch over. Maar eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat het echt goed in elkaar steekt. Ik reserveerde online een plekje en met automatische kentekenherkenning zo doorrijden. Lang leve de technologie! Bij het parkeren konden mijn vriendin en ik onze koffers al inchecken, zodat we niet dat hele eind met die dingen hoefden te sjouwen. Chill! Van sjouwen was overigens helemaal geen sprake, want een snelbus bracht ons meteen naar onze terminal. Echt superhandig allemaal en de volgende keer zal ik het weer zo regelen! Wat zijn jouw ervaringen met parkeren op Schiphol? Laat het weten in de comments!