Kosteloos je letselschade verhalen

Letselschade is voor iedereen anders. Bij de één is langdurige arbeidsongeschiktheid het belangrijkste element, terwijl anderen meer moeite hebben met grote zorgkosten of moeilijk het huishouden draaiende kunnen houden. Net om die reden zorgen de experts van een advocatenkantoor dat je dossier persoonlijk wordt behandeld. Er wordt een persoonlijk plan van aanpak gemaakt waarin precies gekeken wordt wat jouw behoeftes zijn. 

Schadeposten

De schadeposten worden onderverdeeld in immateriële en materiële schadeposten. De meest voorkomende, materiële schadeposten zijn:

  • een studievertraging

  • verlies aan inkomsten door arbeidsongeschiktheid

  • kosten voor kinderopvang

  • kosten voor huishoudhulp

  • reiskosten

  • parkeerkosten

  • medische kosten

  • vergoeding ziekenhuis of revalidatiecentrum

Bij al deze vormen van letselschadevergoeding kies je het best voor een letselschade specialist die perfect weet hoe jouw zaak moet aangepakt worden. 

 

Smart

Immateriële schade is minstens even belangrijk als de materiële. Deze vormen van schade zoals blijvende pijn, littekens en angsten kunnen je leven beheersen en bijgevolg ook een serieuze schade betekenen. De letselschade advocaten berekenen voor jou het bedrag waar je recht op hebt en stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat je tot de laatste euro vergoed wordt.

Je staat niet alleen

Heel wat mensen hebben na een schadegeval het gevoel dat ze alleen staan. De papiermolen draait op volle toeren, de rekeningen blijven binnen stromen maar als slachtoffer kun je niet anders dan met je gezondheid en herstel bezig zijn. Daarom is het belangrijk dat je zorgt voor de nodige ondersteuning van ervaren juristen die je bijstaan gedurende het volledig proces. Stap voor stap wordt het dossier volledig bekeken en bekijkt men hoe de zaak moet aangepakt worden. Als klant beslis je uiteraard altijd zelf over het verloop en de stappen die genomen zullen worden. 

De wonden helen, de littekens blijven

Heel wat ongevallen zorgen niet alleen voor grote wonden, maar ook voor blijvende littekens. Dit kan zowel op lichamelijk als op fysiek vlak zijn. Mensen zijn vaak lichamelijk volledig hersteld, maar hebben het psychisch moeilijk om zich opnieuw te integreren in de samenleving na langdurige afwezigheid door bijvoorbeeld een zwaar verkeersongeval. 

Ook in dit geval word je bijgestaan door de beste experts van Brugman Letselschade Advocaten. Jij als klant bent steeds prioriteit nummer één. Daarom krijg je een vaste dossierbeheerder toegewezen die jouw zaak door en door kent. Die persoon kan dus meteen inpikken wanneer er zich nieuwe elementen voordoen of er bepaalde gegevens ter beschikking moeten gesteld worden. 

Twijfel niet en vraag vandaag nog meer info! De experts staan klaar om ook jou te helpen tot het verkrijgen van een correcte vergoeding bij eender welk ongeval met letselschade.