Hotel was in goede staat

recreatie-en-vakantie-300x210Hotel was in goede staat

Ik zit altijd in veel hotels, dit komt mede door mijn vader. Mijn vader was – nu gepensioneerd – eigenaar van een groot hotelketen. Hij had dus hotels over de hele wereld. Soms was hij bijvoorbeeld drie maanden in Frankrijk en kwam ik langs om in het hotel te verblijven. Maar niet alleen Frankrijk, ook Singapore, Dubai en ga zo maar door. Ik heb dus de wereld wel gezien, al is het niet in hotels. Ik ben mede hier door veel waarde gaan hechten aan hotels, wanneer ik een hotel in slechte staat zie, of ietwat amateuristisch, dan ben ik gauw al weg. Een vriend van mij nodigde mij laatst uit voor een weekendje in zijn stad, hij had, heel keurig, een hotel voor mij geregeld. Ik had nog geen idee wat voor een hotel dus ik vroeg mij sterk af of ik het wel fijn ging vinden. Ik wist alleen de adresgegevens en toen ik er heen reed zag ik al gelijk dat het er goed uit zag, het hotel was in ieder geval in goede staat. Eenmaal binnen werd ik uitstekend geholpen en mijn kamer was werkelijk fantastisch, best een leuke ervaring. Dit was misschien wel mijn eerste hotel buiten de hotels van mijn vader om en het beviel mij erg goed. Sterker nog, ik had nog wel wat tips wat mijn vader destijds beter had kunnen doen. Na het inchecken en opfrissen ben ik naar mijn vriend gegaan en hebben we heerlijk gegeten in een luxe tent, we hadden elkaar al een tijd niet gezien en ik heb mij uiterst vermaakt, het was erg gezellig en fijn. Na aardig wat wijntjes en veel gezelligheid, waande ik mij weer naar het hotel, waar ik heerlijk heb geslapen. Ik heb de volgende dag mijn dankbaarheid en complimenten weggegeven aan de hotel medewerkers, een fantastische ervaring.