Groepscamping de Gijzel, zeker een aanrader

groepscamping

Meerdere keren per jaar gaan wij naar de groepscamping de Gijzel. Wij maken hier een familie uitje van en groepscampingiedereen is hier dan aanwezig met een eigen tent of caravan. Het leuke is dat wij allemaal op één veld komen te staan, maar toch allemaal in een eigen verblijf. De kinderen kunnen naar hartenlust met elkaar spelen. Zelfs de kleintjes kunnen hier makkelijk hun gang gaan. Dat is een voordeel dat er geen andere mensen op het veld staan. Iedereen van de familie weet hoe en wat en let op elkaars kinderen. Af en toe lopen de grote kinderen met de kleinere naar de dieren wijde of naar de speeltuin. Hier is een zandbak, een schommel en een trampoline aanwezig. Niet groot, maar groot genoeg om heerlijk te kunnen spelen. 

Bijzonder leuke groepscamping om even er tussen uit te gaan

groepscampingOmdat wij één keer paar jaar een familie weekend organiseren, zijn wij bij deze groepscamping de Gijzel uitgekomen. Alles hier is zo mooi, de omgeving is supermooi en de mensen die deze camping runnen zijn bijzonder vriendelijk. Het leuke aan dit uitje is dat wij met de hele familie op stap zijn. Overdag gaat iedereen zijn eigen gang en in de avond eten wij gezellig met elkaar. Er is op dit terrein ook een gemeenschapszaaltje, waar je gebruik van kan maken. Wij organiseren hier vaak een familie bingo, meestal als afsluiter aan ons familieweekend. Hier doen zowel de ouderen als ook de kinderen aan mee.

Wil jij er ook een keertje lekker op uit gaan, alleen, met jouw gezin of de hele familie, kijk dan eens op de website van camping de Gijzel. Hier is zoveel te beleven dat het zeker de moeite waard is om hier een plaats te reserveren. Wij hebben hier enorm genoten en alweer een plaats gereserveerd voor in de zomer vakantie.