Genieten als je een Flottielje zeilen kan!

top-bg_header-sgrWist je dat je tegenwoordig ook gemakkelijk een Flottielje zeilen kan? Het gemak van het internet biedt daarmee een hoop kansen om het waar te maken. Zo kan je ervoor kiezen om op je vakantie te genieten met vrienden op een flottielje, natuurlijk kan je met je gezin ook heerlijk genieten! De kosten voor de huur van het bootje is aan de lage kant waardoor je het er tussendoor kan boeken ook. Zo behoud je afwisseling in je vakantie als je een lange tijd in het buitenland bent. Wij hebben dit ook gedaan met vrienden en tot onze verbazing is het een feest geweest om met de flottielje op stap te mogen.

Gemakkelijk via het internet boeken.thumbs_zeiljacht-huren-3

Wist je dat je met het internet gemakkelijk een flottielje boeken kan? Gelijk betalen zodat je er geen zorgen meer om hoef te maken. Dit scheelde ons enorm veel tijd en moeite, we hebben het  vanuit huis geboekt voordat we op vakantie gingen. Natuurlijk wisten we niet hoe dat we een Flottielje zeilen moesten! Dit hebben we voorgelegd aan hun en het  werd netjes bij aankomst uitgelegd hoe dat het te werk gaat.

Enorm veel plezier gehad!flottielje1

Werkelijk waar! Nu bij thuiskomst zijn we alweer druk aan het kijken of dat we er weer eentje kunnen boeken voor de nazomer! We hebben enorm veel genoten van onze reis, prachtige plaatsen gezien die je normaal gesproken niet zien kan. Nu kunnen we niet wachten tot we weer mogen!