Ga jij op Seychellen vakantie?

silktravel logo

Iedereen droomt ervan. Witte stranden, helder blauwe zeeën en niks doen. Op Seychellen vakantie is dit mogelijk en dit is dan ook een echte aanrader wanneer je onvergetelijke uitzichten wil zien en wanneer je een oogverblindend mooie reis wil maken. Ik kan iedereen aanraden om op Seychellen vakantie te gaan. Ik ben er zelf geweest en het is werkelijk ongelofelijk mooi.

silktravel

Alles perfect

Ik reisde samen met mijn vriend met Silktravels. Dit is een reisbureau dat verschillende luxe reizen naar mooie plekken verzorgt. Wij gingen vroeger altijd al naar dit soort bestemmingen en ik kon dan dit jaar ook niet wachten om de Seychellen te gaan ontdekken. Ik wist dat het een bijzondere reis zou worden en ik kon dan ook niet wachten totdat het zover was. De Seychellen zijn natuurlijk onwijs prachtig en ik heb er een aantal erg mooie foto’s kunnen maken. Het was zeker een reis om nooit te vergeten en ik kan dan ook iedereen aanraden om ooit eens een keer naar de Seychellen te gaan. Het is een van de mooiste reizen die ik ook gemaakt heb en het was iedere cent waard! Het eiland is echt prachtig en er is veel te zien. Ik heb me verbaast over de witte stranden en de blauwe zee. De zee is zo helder blauw dat je er zo doorheen kan kijken en de stranden zijn zo wit dat het net wolkjes lijken. Nu ik dit gezien heb wil ik niet meer naar het strand bij Scheveningen.

silktravel 2