De hippe broeken van nu

De mode van nu is een ontzettend breed begrip. Elke keer komt er weer iets van jaren geleden terug de mode in, maar dat kan ook zo weer over zijn. Dat is eigenlijk ook hetgeen wat zo leuk is aan de mode. Zeker de damesmode blijft zich ontwikkelen. Wij willen daarom vandaag graag wat mode tips voor de vrouwen met jullie delen, en dan vooral gericht op de broeken. Broeken komen in allerlei verschillende soorten maten, merken en modellen. Wij gaan ze vandaag eens uitgebreid met jullie bespreken!

Jeans

Om af te trappen beginnen we met de welkbekende jeans. Elke vrouw heeft minimaal een paar mooie jeans in de kledingkast liggen. Vaak wel meerdere, aangezien deze soort jeans overal bij past en alledaags is. Jeans komen in verschillende modellen. Zo heb je een high waist model wat op dit moment ook wel het aller populairst is. Dan heb je de normale waist en een lage waist, wat vroeger nogal hip was. Ook komen jeans in verschillende fits, denk aan skinny, loose en wide. Wat je nu ontzettend veel ziet zijn de wide fit jeans met een ontzettend wijde pijp. Zo waren een paar maanden geleden de flared jeans weer helemaal in, wat typisch de jaren 80 is. Dit soort trends vallen niet altijd of bij iedereen in de smaak. Daarom is het zo leuk dat de mode blijft veranderen.

Elastische broek

Om wat meer in te kunnen chillen, is een elastische broek dames wel aan te raden. Wat je nu ook veel ziet zijn de welbekende joggingspakken waar een joggingsbroek bij hoort. Dit kan je wel vergelijken met een elastische broek dames. Toch komen deze broeken soms in nettere modellen waardoor het meer op een pantalon lijkt. Deze broeken komen vaak met een koord, wat ervoor zorgt dat sommige mensen het liever thuis dragen dan naar bijvoorbeeld werk. Toch kunnen deze broeken zoals ik al eerder zei soms netter uitpakken dan je zou denken. Wat de elastische broek dames sowieso heeft, is comfort! www.meyer-mode.nl heeft een breed assortiment aan dit soort broeken.

Leren broek

Leer blijft een populair materiaal. Zo is en blijft de leren jas een must in iedere vrouw haar kledingkast. Ook met broeken is dit nu weer helemaal in. Deze broeken komen in een skinny fit, maar ook vaak in een flared fit. Een leren broek kan op verschillende stijlen gecombineerd worden. Stoer is misschien wel het eerste wat er in je op komt. Maar een leren broek kan ook zo gecombineerd worden dat het juist heel vrouwelijk is. Denk aan een paar hakken erbij.