Cruise specialist, vind je bij de The Travel Club

cruise specialist

De cruise specialist, is in dit geval The Travel Club. Hier kan je de mooiste reizen boeken, die je met een zeer cruise specialistmooie boot kan ervaren.  Miriam van Shewnaik heeft jarenlang ervaring met het organiseren van dit soort exclusieve reizen. Zij weet dan ook als geen ander om de vakantiegangers van een ultieme vakantie te laten beleven. Samen met Miriam bespreek je de mogelijkheden die je tijdens deze reis kan reserveren. Zij verteld de route van de reis en het is aan jou om te bepalen om hier wel of niet mee te gaan. Het enige wat je hoeft te doen is te genieten van de reis en de omgeving.

Samen met mijn man hebben wij er jaren over gedaan om te besluiten om ooit eens een grote reis te gaan maken. Ondertussen hadden wij al veel van de wereld gezien, maar nooit per boot.

Naar de cruise specialist, om een vakantie te boeken

De tijd was weer aangebroken om onze plannen om te zetten in werkelijkheid. Zo waren wij elk jaar op zoek naar een leuke vakantie bestemming. Vaak genoeg zijn wij naar Spanje of Griekenland geweest. Natuurlijk ook erg mooie landen, maar deze keer wilden wij iets anders.

cruise specialistOnze zoektocht kwam uit bij  The Travel Club. Hier zagen wij al fraaie foto’s van vakantiegangers, die op het dek van een zeer grote boot aan het relaxen waren. Dit was altijd onze wens geweest en ondertussen was het tijd geworden om deze wens in vervulling te laten gaan. Daarom zijn wij naar dit reisbureau gegaan en hebben ons laten voorlichten door de cruise specialist. Deze kon ons vertellen waar de reizen heen gingen en wat er allemaal aan boord te doen was. Wij hebben heerlijk genoten van deze uitleg. Nu helemaal omdat wij eerdaags meegaan met deze geweldige reis.