Camping Union Lido

Camping Union Lido is de leukste camping aan het meer. Het ligt vlak bij Route 6 en is de perfecte plek voor een uitje. Ze hebben een grote, goed uitgeruste winkel voor al uw kampeerbenodigdheden. De camping heeft tal van activiteiten om u bezig te houden, zoals kajakken, vissen en wandelen. Ze hebben een speelruimte voor de kinderen, dus als u uw speelgoed bent vergeten mee te nemen, zorgen zij voor u. De camping heeft ook een General Store, waar je ijs en ander lekkers kunt kopen. Camping Union Lido is de leukste camping aan het meer.

De camping

Camping Union Lido is een van de grootste en beste campings aan het meer. Het ligt aan het prachtige Comomeer, dicht bij de beste restaurants en toeristische attracties. Het is de perfecte plek om er even helemaal tussenuit te zijn en te genieten van alles wat Italië te bieden heeft. De camping heeft een grote, goed uitgeruste winkel voor uw kampeerbenodigdheden. Het heeft ook een speelruimte voor kinderen, dus als je dat speelgoed bent vergeten in te pakken, hebben ze je gedekt. De site heeft activiteiten voor zowel volwassenen als kinderen. Ze hebben vistochten, speeltuinen en kajakken. Als uw kinderen terug willen naar de tent, heeft de camping ook voor hen benodigdheden, waaronder speelgoed en fietsen. Voor uw gemak heeft de camping een supermarkt, zodat u gemakkelijk ijs of andere lekkernijen voor uw picknick kunt kopen.

Het eten

Het eten op Camping Union Lido is ongelooflijk. Hun broodjeszaak verkoopt allerlei soorten voedsel. Hun pizza is geweldig. Ik ben helemaal weg van hun frietjes. Het is de beste plek om een ​​hapje te eten. Het personeel is erg vriendelijk. Ze hebben altijd een glimlach op hun gezicht. Het eten is heerlijk.

Leuke activiteiten

Camping Union Lido heeft genoeg leuke activiteiten om je bezig te houden. Ze hebben een kajakverhuur, twee zwembaden, een speeltuin, een visvijver en zelfs een mini-put golfbaan. Mijn kinderen zijn dol op de speeltuin. Ze hebben allerlei spellen voor de kinderen om te spelen, waaronder een gigantisch schaakspel. verder kunt u ook genieten van de natuur. We gaan vooral graag wandelen. Het is een geweldige plek om een ​​paar dagen ontspannen door te brengen.

Hulp nodig?

Het kan best zijn dat je nu graag camping union lido wilt boeken. Met zoveel opties en keuze. Kan het best zijn dat je het even niet meer weet. Vind je het nog steeds moeilijk om je reis uit te plannen? Camping Union Lido kan u helpen bij het vinden van de leukste campings en activiteiten. Dus als u nog enige twijfels hebt, vergeet dan niet om eens een bezoekje te brengen op hun site.