Bed and Breakfast Bonaire leuk voor je vakantie!

Welkom beste lezers, ik heb weer een nieuw stukje voor jullie ik hoop dat jullie het interessant vinden. Het gaat namelijk over op vakantie gaan naar Bonaire met Bed and Breakfast Bonaire als reisorganisatie. Ik zal eerst even vertellen hoe ik en mijn vrienden op deze vakantie zijn gekomen. We waren al een tijd voor de zomer van plan om op vakantie te gaan naar een lekker warm land maar we kregen het telkens net niet rond.

Tot dat we een dag besloten echt een keer serieus te zoeken. Want de weken daarvoor zijn we langs heel veel reisorganisaties geweest maar die konden ons helaas niks leuks bieden. We hadden met de groep wel al besloten dat we zeker naar Bonaire zouden gaan dus dat stond in dit geval al vast.

imagegeWe hebben toch een top vakantie kunnen vinden na alle moeite!

Na heel veel moeite hebben we uiteindelijk toch een leuke vakantie kunnen vinden via Bed and Breakfast Bonaire. We hebben natuurlijk gevraagd wat ze allemaal in het resort aanboden en dat viel bij ons allemaal zeker in de smaak. We kregen ook foto’s te zien en het zag er echt geweldig uit. In de zomer werd het dan eindelijk tijd om te gaan, We verzamelde bij het vliegveld en werden naar het hotel gebracht het was echt super mooi. Ik moet zeggen ik heb nog nooit een vakantie als deze gehad! Ik zou het iedereen zeker aanraden en zou zelf zo nog een keer gaan!